Informujemy, iż w celu realizacji usług dostępnych w naszym sklepie, optymalizacji jego treści oraz dostosowania sklepu do Państwa indywidualnych potrzeb korzystamy z informacji zapisanych za pomocą plików cookies na urządzeniach końcowych użytkowników. Pliki cookies można kontrolować za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dalsze korzystanie z naszego sklepu internetowego, bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej oznacza, iż użytkownik akceptuje stosowanie plików cookies. Więcej informacji zawartych jest w polityce prywatności sklepu.
Dynia Cukinia zwyczajna Nimba 5g Spójnia
![Spójnia](https://b2b.wialan.com.pl/media/brandsmanager/brands_image/upload/75/logo/logo-spojnia.jpg)
Ilość w opakowaniu zbiorczym wynosi: 540 sztuk
Dynia Cukinia zwyczajna Nimba od Spójnia to odmiana wczesna.
![Dodaj produkt do listy życzeń](https://b2b.wialan.com.pl/static/version1737103830/frontend/Fwc/b2b/pl_PL/images/add-to-wishlist.png)
Dynia Cukinia zwyczajna Nimba
Odmiana ta jest jedną z odmian wczesnych, charakteryzuje się owocami o kształcie przypominającym maczugę. Są one jasnozielone z seledynowymi cętkami i ciemnozielonymi smugami. Miąższ tych owoców jest dosyć gruby, mają około 2-3 centymetry średnicy, jest biało-kremowy i ma kruchą konsystencję.
Najważniejsze informacje o produkcie
- Odmiana: wczesna
- Zastosowanie: do bezpośredniego spożycia oraz konserwowania i kiszenia
- Gramatura: 5g
Ta odmiana dyni nadaje się doskonale do jedzenia w stanie surowym, ale również można ją konserwować i kisić. Nasiona należy siać w połowie maja, bezpośrednio w glebę lub z rozsady. W opakowaniu znajduje się 5 gramów nasion tej odmiany dyni.
W opakowaniu znajduje się 5 g nasion. Na odwrocie opakowania znajdziesz szczegółowe informacje dotyczące sposobu uprawy oraz terminu przydatności do wysiewu nasion.
SKU | 78415 |
---|---|
EAN | 5905653324198 |
Producent | Spójnia |
Opakowanie | 5 g |
Gatunek | Dynia |
Odmiana | Nimba |
Wysiew | w połowie maja, bezpośrednio do gruntu i z rozsady |
Stanowisko | Słoneczne |
Zastosowanie | do bezpośredniego spożycia oraz konserwowania i kiszenia |