Informujemy, iż w celu realizacji usług dostępnych w naszym sklepie, optymalizacji jego treści oraz dostosowania sklepu do Państwa indywidualnych potrzeb korzystamy z informacji zapisanych za pomocą plików cookies na urządzeniach końcowych użytkowników. Pliki cookies można kontrolować za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dalsze korzystanie z naszego sklepu internetowego, bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej oznacza, iż użytkownik akceptuje stosowanie plików cookies. Więcej informacji zawartych jest w polityce prywatności sklepu.
Brand: Vilmorin
SKU Produktu: 99654
Kod producenta: 558
Jarmuż różowy na kiełki 10g Vilmorin
Ilość w opakowaniu zbiorczym wynosi: 260 sztuk
Wypłukane nasiona zalać w wyparzonym słoiku na kilka godzin letnią, przegotowaną wodą.
Opis: Wypłukane nasiona zalać w wyparzonym słoiku na kilka godzin letnią, przegotowaną wodą. Następnie wodę należy zlać, nasiona przepłukać, nakryć słoik gazą, obwiązać i odstawić w ciepłe, nienasłonecznione miejsce. Przepłukiwać i zlewać wodę, co najmniej 2 razy dziennie. Po 3-4 dniach kiełki są gotowe do spożycia.
Przeznaczenie: Idealne jako dodatek do dań głównych, sałatek i kanapek. Kiełki jarmużu mają ostry smak, dzięki któremu nadają wyrazistości potrawom, do których są dodawane. Zawierają dużo witaminy C, A oraz pierwiastków, takich jak sód, potas oraz żelazo.
Przeznaczenie: Idealne jako dodatek do dań głównych, sałatek i kanapek. Kiełki jarmużu mają ostry smak, dzięki któremu nadają wyrazistości potrawom, do których są dodawane. Zawierają dużo witaminy C, A oraz pierwiastków, takich jak sód, potas oraz żelazo.
SKU | 99654 |
---|---|
EAN | 5907617305113 |
Producent | Vilmorin |
Opakowanie | 10g |
Gatunek | Jarmuż |
Nr katalogowy | 558 |