Brand: Browin
SKU Produktu: 68496
Kod producenta: 310103

Siatka wędliniarska do pieczenia, wędzenia i peklowania 4 mb Browin 310103

Browin

Ilość w opakowaniu zbiorczym wynosi: 12 sztuk

Siatka wędliniarska od Browin służy do przygotowania szynek, baleronów oraz innych mięs.

Dodaj produkt do listy życzeńDodaj produkt do listy życzeń

Siatka wędliniarska do pieczenia, wędzenia i peklowania 4 mb Browin 310103

Wytrzymała siatka wędliniarska marki Browin. Posłuży Ci podczas wędzenia, parzenia, pieczenia, suszenia i dojrzewania mięs np. szynki i karczku.

  • Idealna do domowych wyrobów - siatka wędliniarska marki Browin do wędzenia, parzenia, pieczenia, dojrzewania, suszenia szynki oraz karczku.
  • Do dużych porcji - w łatwy sposób zmieścisz w niej produkty o przekroju do 22 cm i wadze od 1 do 2,5 kg. Długość siatki to 4 mb.
  • Komfortowa w użytkowaniu - w trakcie obróbki termicznej nie przywiera do powierzchni wyrobów.
  • Wysoce wytrzymała - pracuj z nią w temperaturze aż do +220°C.
  • Gwarantowana jakość - siatka posiada atest PZH, użyty materiał nie wpływa na smak i zapach wyrobów.

Solidna, profesjonalna siatka wędliniarska Browin daje się łatwo zdjąć z domowego wyrobu. Dzięki niej, Twoje domowe wyroby uzyskają wyjątkowo apetyczny wygląd. Wysokiej jakości materiały, z których zrobiona jest siatka, mają wpływ na jej dużą elastyczność – zmieszczą się w niej produkty o przekroju do 22 cm i wadze od 1 do 2,5 kg. Siatka wędliniarska może być bezpiecznie używana podczas obróbki termicznej w maksymalnej temperaturze do 220°C.

 

Zacznij swoją kulinarną przygodę z siatkami wędliniarskimi Browin...bo domowe jest lepsze!

Umieszczenie mięsa w siatce ułatwi specjalnie do tego przeznaczony aplikator do siatek wędliniarskich.

 

Uwaga: siatka po rozciągnięciu uzyskuje wymiar deklarowany przez producenta.

Specyfikacje
SKU68496
Długość400 cm
Szerokość22 cm
Nr katalogowy310103
ProducentBrowin
EAN5904816916966
Napisz do nas
Siatka wędliniarska do pieczenia, wędzenia i peklowania 4 mb Browin 310103
Cena widoczna po zalogowaniu