Brand: Biowin
SKU Produktu: 89518
Kod producenta: 100200

Termometr do pieczenia mięs 0°C +100°C 100200 BIOWIN

Biowin

Ilość w opakowaniu zbiorczym wynosi: 10 sztuk

Solidnie wykonany termometr ze stali nierdzewnej do kontroli temperatury pieczenia różnego rodzaju mięs.
Dodaj produkt do listy życzeńDodaj produkt do listy życzeń

Solidnie wykonany termometr ze stali nierdzewnej do kontroli temperatury pieczenia różnego rodzaju mięs. Specjalna podziałka precyzyjnie wskazuje idealną temperaturę pieczenia drobiu, wieprzowiny, cielęciny jagnięciny oraz wołowiny. Czujka termiczna znajduje się w obszarze między 1.3 cm a 5 cm od początku szpikulca. W celu uniknięcia zabrudzeń lub uszkodzenia szpikulec termometru należy przechowywać w plastikowej osłonce, która znajduje się w komplecie. 

Dane techniczne: 
- zakres temperatur: od 0°C do 100°C 
- dokładność pomiaru: +/-2°C 

UWAGA: 
Termometr nie może pozostawać w piekarniku w trakcie pieczenia, służy tylko do jednorazowej kontroli temperatury podczas pieczenia. 

Specyfikacje
SKU89518
Głębokość4 cm
Szerokość4 cm
Wysokość14 cm
Nr katalogowy100200
ProducentBiowin
EAN5904816912975
Napisz do nas
Termometr do pieczenia mięs 0°C +100°C 100200 BIOWIN
Cena widoczna po zalogowaniu