Informujemy, iż w celu realizacji usług dostępnych w naszym sklepie, optymalizacji jego treści oraz dostosowania sklepu do Państwa indywidualnych potrzeb korzystamy z informacji zapisanych za pomocą plików cookies na urządzeniach końcowych użytkowników. Pliki cookies można kontrolować za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dalsze korzystanie z naszego sklepu internetowego, bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej oznacza, iż użytkownik akceptuje stosowanie plików cookies. Więcej informacji zawartych jest w polityce prywatności sklepu.
Brand: Biowin
SKU Produktu: 89518
Kod producenta: 100200
Termometr do pieczenia mięs 0°C +100°C 100200 BIOWIN
Ilość w opakowaniu zbiorczym wynosi: 10 sztuk
Solidnie wykonany termometr ze stali nierdzewnej do kontroli temperatury pieczenia różnego rodzaju mięs.
Solidnie wykonany termometr ze stali nierdzewnej do kontroli temperatury pieczenia różnego rodzaju mięs. Specjalna podziałka precyzyjnie wskazuje idealną temperaturę pieczenia drobiu, wieprzowiny, cielęciny jagnięciny oraz wołowiny. Czujka termiczna znajduje się w obszarze między 1.3 cm a 5 cm od początku szpikulca. W celu uniknięcia zabrudzeń lub uszkodzenia szpikulec termometru należy przechowywać w plastikowej osłonce, która znajduje się w komplecie.
Dane techniczne:
- zakres temperatur: od 0°C do 100°C
- dokładność pomiaru: +/-2°C
UWAGA:
Termometr nie może pozostawać w piekarniku w trakcie pieczenia, służy tylko do jednorazowej kontroli temperatury podczas pieczenia.
SKU | 89518 |
---|---|
Głębokość | 4 cm |
Szerokość | 4 cm |
Wysokość | 14 cm |
Nr katalogowy | 100200 |
Producent | Biowin |
EAN | 5904816912975 |