Informujemy, iż w celu realizacji usług dostępnych w naszym sklepie, optymalizacji jego treści oraz dostosowania sklepu do Państwa indywidualnych potrzeb korzystamy z informacji zapisanych za pomocą plików cookies na urządzeniach końcowych użytkowników. Pliki cookies można kontrolować za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dalsze korzystanie z naszego sklepu internetowego, bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej oznacza, iż użytkownik akceptuje stosowanie plików cookies. Więcej informacji zawartych jest w polityce prywatności sklepu.
Brand: Biowin
SKU Produktu: 68578
Kod producenta: 100900
Termometr do piekarnika i pieczenia podwójna skala Biowin 100900
Ilość w opakowaniu zbiorczym wynosi: 10 sztuk
Pomiar temperatury podczas pieczenia oraz w piekarniku
Solidnie wykonany termometr ze stali nierdzewnej, idealny do pieczenia różnego rodzaju mięs. Specjalna podziałka precyzyjnie wskazuje idealna temperaturę pieczenia drobiu, wieprzowiny, cielęciny, jagnięciny oraz wołowiny. Czujka termiczna znajduje się w obszarze między 1.3 cm a 5 cm od początku szpikulca. W celu uniknięcia zabrudzeń lub uszkodzenia, szpikulec termometru należy przechowywać w plastikowej osłonce, która znajduje się w komplecie. Zakres temperatur od 30°C do + 100°C; +50°C +300°C , Tolerancja błędu do ok +/- 2°C
SKU | 68578 |
---|---|
Głębokość | 5,2 cm |
Szerokość | 5,2 cm |
Wysokość | 14,8 cm |
Nr katalogowy | 100900 |
Producent | Biowin |
EAN | 5904816918748 |