Informujemy, iż w celu realizacji usług dostępnych w naszym sklepie, optymalizacji jego treści oraz dostosowania sklepu do Państwa indywidualnych potrzeb korzystamy z informacji zapisanych za pomocą plików cookies na urządzeniach końcowych użytkowników. Pliki cookies można kontrolować za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dalsze korzystanie z naszego sklepu internetowego, bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej oznacza, iż użytkownik akceptuje stosowanie plików cookies. Więcej informacji zawartych jest w polityce prywatności sklepu.
Brand: Biowin
SKU Produktu: 96466
Kod producenta: 100600
Termometr do pieczenia mięs 0°C +120°C Biowin
Ilość w opakowaniu zbiorczym wynosi: 10 sztuk
Idealny do pracy w kuchni, np.: pomiaru temperatury mięsa, potraw.
Solidnie wykonany termometr ze stali nierdzewnej idealny do pieczenia różnego rodzaju mięs. Specjalna podziałka precyzyjnie wskazuje idealna temperaturę pieczenia drobiu, wieprzowiny, cielęciny, jagnięciny oraz wołowiny.
Czujka termiczna znajduje się w obszarze między 1.3 cm a 5 cm od początku szpikulca. W celu uniknięcia zabrudzeń lub uszkodzenia szpikulec termometru należy przechowywać w plastikowej osłonce, która znajduje się w komplecie.
Dane techniczne:
- zakres temperatur: od 0°C do 120°C
- dokładność pomiaru: +/-2°C
UWAGA:
Termometr może pozostawać w piekarniku przez cały okres pieczenia.
SKU | 96466 |
---|---|
EAN | 5904816913019 |
Głębokość | 5 cm |
Nr katalogowy | 100600 |
Producent | Biowin |
Szerokość | 5 cm |
Waga | 0,05 kg |
Wysokość | 15 cm |