Brand: Biowin
SKU Produktu: 96466
Kod producenta: 100600

Termometr do pieczenia mięs 0°C +120°C Biowin

Biowin

Ilość w opakowaniu zbiorczym wynosi: 10 sztuk

Idealny do pracy w kuchni, np.: pomiaru temperatury mięsa, potraw.
Dodaj produkt do listy życzeńDodaj produkt do listy życzeń

Solidnie wykonany termometr ze stali nierdzewnej idealny do pieczenia różnego rodzaju mięs. Specjalna podziałka precyzyjnie wskazuje idealna temperaturę pieczenia drobiu, wieprzowiny, cielęciny, jagnięciny oraz wołowiny. 

Czujka termiczna znajduje się w obszarze między 1.3 cm a 5 cm od początku szpikulca. W celu uniknięcia zabrudzeń lub uszkodzenia szpikulec termometru należy przechowywać w plastikowej osłonce, która znajduje się w komplecie. 



Dane techniczne: 

- zakres temperatur: od 0°C do 120°C 

- dokładność pomiaru: +/-2°C 

UWAGA: 

Termometr może pozostawać w piekarniku przez cały okres pieczenia.

Specyfikacje
SKU96466
EAN5904816913019
Głębokość5 cm
Nr katalogowy100600
ProducentBiowin
Szerokość5 cm
Waga0,05 kg
Wysokość15 cm
Napisz do nas
Termometr do pieczenia mięs 0°C +120°C Biowin
Cena widoczna po zalogowaniu